علیرضا بابایی در گفتگو با مهر اظهار داشت: دیدگاه کلی در قوانین اسلامی مبنی بر اصلاح و تربیت مجرمان است و انجام مجازات در نظام اسلامی اصل و مورد نظر نیست.
وی با بیان اینکه سرقت به عنوان یکی از پیامدهای سوء مصرف اعتیاد با جرایم مواد مخدر در هم تنیده شده است ادامه داد: هم اکنون بسیاری از مجرمان موجود در زندان ها را زندانیان با جرائم سرقت و اعتیاد تشکیل می دهند.
وی افزود: اعمال مجازات حبس و زندانی کردن فرد مجرم تنها راه برخورد با این مشکل نیست و تکرار ورود این دسته از مجرمان به زندان موید این نکته است که باید تدبیر اساسی در این رابطه اندیشیده شود.
وی گفت: سازمان زندان ها در این راستا بهبود وضعیت آموزش و تربیت و همچنین برنامه های دینی، فرهنگی و آموزش های فنی و حرفه ای را در اولویت کاری خود قرار داده است و در این راستا نسبت به توانمند سازی و اصلاح مددجویان به منظور بازگشت سالم به جامعه از هیچ تلاشی فروگذار نیست.
وی اظهار داشت: تقویت باورهای اعتقادی و مذهبی یکی از عوامل باز دارنده از منکرات است زیرا همه انسان ها فطرت الهی پاکی داشته و می توان با عنایت به این فطرت زمینه های اصلاح و تربیت مجرمان را به خوبی فراهم ساخت.
نظر شما